Scena

Maja Marijana šokirana ponašanjem kolegica

Maja Marijana šokirana ponašanjem kolegica
Foto: Facebook | Maja Marijana šokirana ponašanjem kolegica

Pjevačica Maja Marijana oduvijek je važila za atraktivnu ženu na estradi, koja plijeni ljepotom i harizmom.

Za nastupe se uvijek trudila što se stajlinga tiče, a poznato je da mnoge njene koleginice "bacaju" garderobu, poslije samo jednog pojavljivanja u istoj. Maja je sada otkrila da li je i ona podlegla tom pritisku.

"Mene to uopšte ne zanima, kao kupiš haljinu i baciš je posle toga, šta? Normalno da ću ponovo da obučem haljinu. Uglavnom je obučem u emisiji i onda je posle nosim po nastupima nekoliko puta, naravno ne u istom gradu", bila je iskrena Maja, pa dodala da njena mlađa kćerka nosi neke njene haljine iz mlađih dana:

"Imam tako neke odevne kombinacije, kada sam imala recimo dosta kilograma manje, pre petnaest godina, sačuvala sam neke predivne komade. Moja mlađa ćerka ima sada dvadeset dve godine, ona je prezgodna, i dam njoj i kažem ajde probaj ovo, ona kad je obukla kaže: "Mama, kako je ovo dobro", ja joj kažem: "Šta misliš ti, da sam ja tamo neka bezveze?" . Stvarno joj predivno stoji i to je stvarno super. Tako nekih pet, šest kombinacija, super joj stoji. Ona je došla na ideju da nađem neku sliku moju i ovu njenu, samo što je ona normalno zgodnija u svojim godinama, nego što sam ja bila u njenim", ističe pjevačica.

Maja je istakla da na početku karijere nije bila svjesna kolika je zavodnica bila.

"To su mi svi posle rekli. Ne, kakva mačka, mi žene smo uvek nezadovoljne. Ja tad kad sam imala recimo 58 kilograma, bila sam sebi predebela. Nama stalno nešto fali, tako da mi nikada nećemo biti zadovoljne", zaključila je pjevačica za Grand.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije