Scena

Olja Karleuša: Estrada mi je bila velika životna lekcija

Olja Karleuša: Estrada mi je bila velika životna lekcija
Foto: Instagram | Olja Karleuša:Estrada mi je bila velika životna lekcija

Pjevačica Olja Karleuša poznata je kao žena koja o svim temama u javnosti govori bez dlake na jeziku. Ona je nedavno u razgovoru za Grand otvoreno govorila i poslu i karijeri.

Olja priznaje da je estrada za nju bila velika životna škola i lekcija koja je promijenila neka njena razmišljanja i stavove koje je imala prije nego što je zakoračila u muzičke vode.

„Ovo je posao koji za svaku devojku koja nosi minić, pa i ženu sa 43 godine nije lak ukoliko ona nema svoj stav, razmišljanje i jasan cilj šta želi od života, a šta ne želi. Obično kažu težak je ovaj posao ima raznih ljudi, ma ima i dobrih. I kroz jedne i kroz druge možeš da upoznaš život i da vidiš kako izgleda kada je neko korektan, a isto tako i kada nije”, rekla je Olja za Grand i dodala:

“Sve te stvari su lekcije, momenti i životna iskušenja koji te prave čovekom kakav kasnije postaneš. Ovaj posao obožavam, to je za mene ogromno uživanje. Međutim ono što smatram bitnim u životu nikada neću staviti iza svog posla. Kod mene je posao mnogo puta trpeo kako bih ispoštovala sve ono drugo što sam želela. Želela sam da budem dobra majka, da budem tu za svoje roditelje, kuću, porodicu i sina”.

Iako je napravila karijeru na kojoj bi joj pozavidele mnoge javne ličnosti, Olja tvrdi da je posao kod nje uvek bio iza sih primarnih potreba i želja i podvlači da je u njenom životu najbintija porodica, pa sve ostalo uključujući i muziku.

“U mom poslu nikada nije bilo kompromisa, na prvom mestu uvek je bila Olja Karleuša sa svim svojim željama i potrebama koje su se ticale svih drugih stvari, prvenstveno porodice, a ne samo po svaku cenu posla”, zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije