Scena

Šakira "srušila mreže": U prisnom zagrljaju s britanskim glumcem (FOTO)

Šakira "srušila mreže": U prisnom zagrljaju s britanskim glumcem (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Šakira "srušila mreže": U prisnom zagrljaju s britanskim glumcem (FOTO)

Kolumbijska pjevačica Šakira izazvala je haos na mrežama podijelivši fotografije sa zvijezdom serije "Emily in Paris" Lusienom Laviskauntom, a djeluje da će on biti glavna zvijezda spota za njenu novu pjesmu "Punteria".

Šakira je ranije najavila da će uskoro objaviti novi album "Las mujeres ya no lloran", a koji će uključiti i neke već poznate, ranije objavljene pjesme.

Jedna od novih koje će se naći na ovom izdanju nosi naziv "Punteria", a pjevačica je odlučila da je najavi prisnim fotografijama s britanskim glumcem.

Naime, kako se može vidjeti u objavi, Šakira je pozirala u Lusienovom zagrljaju dok na sebi ima roze haljinu, a i kosu je ofarbala u nijanse roze. Britanski glumac bio je bez gornjeg dijela odjeće te je pozirao samo u kratkim bijelim pantalonama.

Fotografije su izazvale brojne reakcije na mrežama, a pjevačici su pisali kako je sad ona "zamijenila Tvingo za Ferari" referirajući se na njen tekst pjesme.

"Dobro nišaniš, znaš gdje da me udariš da se predam, imaš način da mi privučeš pažnju", dio je teksta pjesme "Punteria" koju je najavila.

"Las mujeres ya no lloran" je dvanaesti studijski album pjevačice, a njena izdavačka kuća Sony Music opisuje ga kao "blistavo svjedočanstvo o Šakirinoj otpornosti i snazi, kao i moći muzike da transformiše najteža iskustva".

U intervjuu za Apple Music otkrila je da će pjesma "Ultima", takođe s novog albuma, biti posljednja u nizu o njenom bivšem partneru Đeraru Pikeu.

"Rekla sam, imam još jednu pesmu ovde i kao – moram da je ispljunem ili neću moći. Ugušiću se. Moram da izbacim ovo", ispričala je.

Njen novi album biće objavljen ovog petka.

(Nova.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije