Scena

U dom Dragane Mirković stigao nevjerovatan poklon za Vaskrs

U dom Dragane Mirković stigao nevjerovatan poklon za Vaskrs
Foto: Instagram | U dom Dragane Mirković stigao nevjerovatan poklon za Vaskrs

Navikli smo da se u domu Dragane Mirković praznici uvijek obilježavaju na najlepši način u krugu porodice, međutim nakon vijesti o razvodu koja je potresla region svi su čekali da vide kako će proslaviti Vaskrs.

Pjevačica je trenutno na humanitarnoj turneji. Održala je dva spektakularna koncerta u Zagrebu 3. i 4. maja, ali to je nije spriječilo da se za praznik vrati kući i sa sinom i kćerkom obilježi veliki dan.

Iako je Dragana navikla da je fanovi obasipaju pažnjom i poklonima, jedan gest koji je stigao na nju adresu posebno je raznježio što je podijelila sa svojim pratiocima.

“Juče sam dobila ovaj prelep poklon oduševljena sam” napisala je na svom Instagramu pokazujući ogromno jaje koje su krasile fotografije sa sinom Markom i kćerkom Manuelom.

Dragana je nedavno otkrila i koliko joj znači podrška javnosti u teškim trenucima.

“Dopada mi se ovo pitanje. Uvek govorim da imam najbolju publiku na svetu. Ovo sada sam ja, mnogo jača nego što sam mislila da mogu biti i svesna sam sebe. Volim ovu novu sebe, da budem iskrena…. To je zbog publike koja je uvek izuzetno svesna ko sam ja, mnogo više nego ja sama, koja je uvek uz mene i koja je moja velika snaga. Zbog publike sam mnogo puta prevazilazila brojne nevolje”, ponosno je poručila i potom sa osmijehom dodala:

“Uvek sam nasmejana i vesela, volim da imam ljude oko sebe!“

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije