Scena

Veličanstvena proslava "WWin - Williams kladionica": Milica i Mirza zapalili atmosferu

Veličanstvena proslava "WWin - Williams kladionica": Milica i Mirza zapalili atmosferu
Foto: Velibor Tripić | Veličanstvena proslava "WWin - Williams kladionica": Milica i Mirza zapalili atmosferu (FOTO/VIDEO)

BANJALUKA - Kompanija "WWin - Williams kladionice" povodom Međunarodnog dana žena organizovala je zabavu za sve svoje zaposlene dame.

Veče su upotpunile poznate muzičke zvijezde Mirza Selimović, Milica Todorović, kao i Aleksej Sivč.

Kako su naveli iz ove kompanije, druženje je postalo tradicionalno, te su svim damama koje rade u "WWin - Williams kladionicama" poželjeli srećan Dan žena, a kako su dodali, one su stub našeg društva.

U punoj Kristalnoj sali hotela "Bosna" u Banjaluci odzvanjali su dobro poznati hitovi uz koje je veliki broj zaposlenih dama u ovoj kompaniji uživao.

Takođe, osim njih, na proslavi su bili i pojedini poslovni partneri ove kompanije, a neki su na ovu veličanstvenu proslavu došli čak iz Hrvatske.

Veče je otvorio Aleksej Sivč, koji je svojim nastupom oduševio sve prisutne.

Nakon njega, na scenu je izašao Mirza Selimović, koji je svoj nastup počeo sa pjesmom "Imaš me", a dame nisu krile oduševljenje njegovim glasom.

Ovaj poznati bosanskohercegovački pjevač je, osim svojih hitova, pjevao i mnogobrojne pjesme svojih kolega, poput Dina Merlina, ali i mnogih drugih.

Mnoge dame iskoristile su priliku da se fotografišu i popričaju sa Mirzom.

Nakon što je Mirza atmosferu doveo do usijanja, na scenu je stigla i poznata srbijanska pjevačica Milica Todorović, koja je atmosferu dodatno zagrijala, ali i dovela do samog vrhunca.

Milica je veče počela svojim dobro poznatim hitom "Tri čaše", a svi prisutni su zajedno s njom uglas pjevali ovu pjesmu.

Takođe, u toku večeri su se nizali, kako njeni, tako i hitovi njenih kolega.

Mogli su se čuti i mnogi strani, ali i domaći hitovi, a Milica je svojim raskošnim glasom oduševila sve prisutne.

Milica je takođe uživala u svom nastupu, te se u jednom trenutku pridružila damama u publici, a one su iskoristile priliku da se slikaju s njom, ali i da snime sve njene hitove.

Kako je bilo na proslavi, možete pogledati na fotografijama i video-zapisu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije