Scena

Vesna Đogani otvorila dušu i pričala o teškom odrastanju bez majke

Vesna Đogani otvorila dušu i pričala o teškom odrastanju bez majke
Foto: Instagram | Vesna Đogani otvorila dušu i pričala o teškom odrastanju bez majke

Pjevačica Vesna Đogani, često je pričala svom teškom djetinjstvu, ali i odrstanju bez majke.

Priču o svom odrastanju Vesna Đogani nikada nije krila. Jednom prilikom i sama je ispričala kako je rođena iz velike ljubavi, ali da je otac ostavio i da se tada njeni veliki snovi ruše.

“Jedno vrijeme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika trauma, sjećam se toga iako sam bila baš mala. Sjećam se da sam stalno tamo plakala. To vam je kao kad imate dijete i ono je bolesno, ima temperaturu, i samo zove: “mama, mama”, a mame nema, nikako da dođe. Tako da je to bilo jako teško za mene. Ipak razumijem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dijete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim. Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima”.

Nekoliko mjeseci je provela u Zvečanskoj, a onda je majka uspjela da se snađe i da ponovo budu zajedno.

“Mama je u tom periodu jako patila, bila je van sebe, zato je na sve moguće načine tražila nekog da me zbrine. Upoznala je naše današnje kumove, to su ljudi koji su radili sa njom u fabrici. Ona je toliko plakala i oni su se sažalili, nisu imali djece, te su me oni izvukli iz Zvečanske i od tada sam bila kod njih. Do sedme godine sam živjela sa njima, dok mama nije sredila svoju stambenu situaciju, pa sam tada prešla kod nje, ali sam stalno bila na relaciji majka i kumovi”, ispričala je ranije pjevačica.

Iako je otac ostavio nju i njenu majka Vesna je smogla snage da sa njim stupi u kontakt, ali bezuspjšeno.

“Na nagovor drugarice Katarine sam jednom pokušala da ga okrenem. Našle smo telefon i ja sam pozvala, a javila se njegova tadašnja supruga Vera. Ja sam rekla: “Dobar dan, ja sam Vesna, vaš suprug je moj tata. Samo sam željela da vam kažem da ja postojim”. Ona mi je na to samo odgovorila: “Ne, ti ne postojiš. Nemoj više da nas zoveš”, i prekinula je vezu. Od tada više nisam nikad pokušavala da ga nađem”, ispričala je Vesna jednom prilikom.

(Blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije