TV

ATP mastersi na RTRS-u

ATP mastersi na RTRS-u
ATP mastersi na RTRS-u

BANJALUKA - Radio televizija RS je jedina televizijska kuća u BiH koja ove godine ima ekskluzivno pravo emitovanja svih teniskih turnira iz serije ATP masters 1000.

Kao i protekle godine, kada je RTRS emitovao gotovo sve najznačajnije sportske događaje iz Evrope i svijeta, i ova godina biće nastavljena u istom smjeru, dodatnim obogaćivanjem sportskih sadržaja u svom programu. Od marta pa do kraja novembra na programu je 10 turnira na kojima će snage odmjeravati najveći teniseri današnjice. Od Indijan Velsa, koji po rasporedu počinje 7. marta, preko Majamija, Monte Karla, Madrida, Rima, Toronta, Sinsinetija, Šangaja, Pariza, pa sve do Londona koji će pratiti u novembru, gledaoci RTRS-a imaće priliku da prate sportske uspjehe Novaka Đokovića, Endija Mareja, Rodžera Federera, Stana Vavrinke, Rafaela Nadala...

Podsjećanja radi, 2015. godine su gledaoci RTRS-a imali mogućnost da prate Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, Evropsko prvenstvo u košarci za žene i muškarce, kvalifikacije Srbije za EURO 2016, Ligu Evrope, Ligu šampiona, Rolan Garos, Vimbldon, a upravo je RTRS bila jedina televizija u BiH na kojoj su ljubitelji tenisa mogli da pogledaju istorijske uspjehe naboljeg bh. tenisera Damira Džumhura na grem slemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije