TV

Alternativna televizija: Novo lice za nove izazove

Alternativna televizija: Novo lice za nove izazove
Foto: N.N. | Alternativna televizija: Novo lice za nove izazove

Alternativna televizija predstavila je danas novi vizuelni identitet, ali i TV studio opremljen najsavremenijom opremom koji će zadovoljiti najizazovnije produkcijske i tehničke zahtjeve.

U okviru novog vizuala, tačno u ponoć lansirana je nova platforma ATV internet portala.

Povodom ovog značajnog događaja za televiziju iza koje stoji 21 godina uspješnog rada i poslovanja, a koja se na medijskom tržištu pozicionirala kao jedan od regionalnih TV lidera, emitovan je poseban program iz novog produkcijskog studija u okviru kojeg je svečano predstavljen novi zaštitni znak Alternativne televizije.

Nakon specijalnog programa pod nazivom "Bolje jutro", upriličen je svečani koktel na kojem su se uvaženim zvanicama: predstavnicima privrednog, političkog i kulturnog života obratili direktor Alternativne televizije Vedran Škoro i Nikola Radovanović, direktor marketinga Integra inženjeringa - većinskog vlasnika televizije.

U kratkom izlaganju Škoro je podsjetio da vizuelni identitet predstavlja lice svakog biznisa i brenda, te da upravo na rođendan 4. juna, Alternativna televizija kreće sa novim "licem" koje predstavlja javnosti.

"Našim novim imidžom, koji zvanično promovišemo na 21. rođendan, simbolično otvaramo novu stranicu, odnosno novu fazu razvoja u radu ATV-a želeći da i na ovaj način obogatimo i unaprijedimo našu komunikaciju sa gledaocima i klijentima.

Ono što ostaje isto jeste naša misija da uvijek budemo na usluzi našim gledaocima, posvećeni njihovim potrebama za pravovremenim i objektivnim informisanjem, obrazovanjem, ali i razonodom", istakao je direktor Alternativne televizije Vedran Škoro.

Pored čestitki povodom svečanosti ATV-a, g-din Radovanović je poželio uspjeh i izrazio nadu da će zaposlenici televizije uspjeti da održe potrebnu dinamičnost i proaktivnost u današnjem vremenu.

Jedan od važnijih imperativa u modernizaciji rada televizije je digitalizacija, za koju se posebno zalaže

vlasnik. Naglašeno je da je potrebno poboljšanje radnih,  tehnološko-tehničkih uslova da bi zaposleni mogli da odgovore izazovima profesije. Većinski vlasnik daje punu podršku timu na čijem čelu stoji Vedran Škoro, za koji vjeruje da posjeduje dovoljno sposobnosti i ambicija da zacrtane planove pretvore u stvarnost.

Najavljeno je da gledaoce Alternativne televizije u narednom periodu očekuje i nova programska  šema.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije