TV

CNN otpustio Keti Grifin zbog fotografije sa Trampom

CNN otpustio Keti Grifin zbog fotografije sa Trampom
CNN otpustio Keti Grifin zbog fotografije sa Trampom

Američka tv-mreža CNN u srijedu je otpustila komičarku Keti Grifin zbog fotografije na kojoj drži za kosu nešto što nalikuje odsječenoj, krvavoj glavi američkoga predsjednika Donalda Trampa.

Grifin (56), koja je bila voditeljka CNN-ovog novogodišnjeg programa u proteklih deset godina, juče se izvinila zbog sporne fotografije te kazala da je zamolila fotografa Tajlera Šildsa da je ukloni s interneta, ali to nije bilo dovoljno da zadrži posao na CNN-u.

"Ja sam komičarka... Pomičem granice, prelazim ih... priznajem, otišla sam predaleko. Fotografija je izuzetno uznemirujuća. Duboko se izvinjavam", kazala je Grifin. 

"CNN je raskinuo ugovor s Grifinovom o njenom novogodišnjem angažmanu", objavila je služba za komunikacije američke tv-mreže na Twitteru, prethodno ocijenivši fotografiju "uvredljivom i odvratnom". 

Tramp je ranije tokom dana komičarki poručio da je "treba biti sram" zbog fotografije, uz napomenu da je njegovoj djeci, posebno jedanaestogodišnjem sinu Baronu, izuzetno teško zbog takvog "bolesnog" prizora. 

I prva dama Melanija Tramp je kritikovala "uznemirujuću fotografiju kao majka, supruga i ljudsko biće", dovodeći u pitanje mentalno zdravlje komičarke. 

Keti Grifin dvaput je nagrađena "Emijem" za rijaliti "My Life on the D-List". 

Fotografija je izazvala burne reakcije, a brojni korisnici društvenih mreža su zatražili hapšenje Grifinove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije