TV

Najbolje serije u 2016. (VIDEO)

Najbolje serije u 2016. (VIDEO)
Najbolje serije u 2016. (VIDEO)

Porast popularnosti televizijskih serija ove godine rezultirao je velikim brojem novih ostvarenja. Za vas smo u nastavku izdvojili najbolje od serija koje su svoju premijeru imale tokom 2016. Ukoliko vam je nešto od njih promaknulo, praznično vrijeme savršeno je za nadoknađivanje propuštenog.

Stranger Things

Serija koja je ove godine definitivno imala najveći medijski odjek nakon svog emitovanja, proizvod je sve popularnijeg online streaming servisa Netflix, a prati grupicu tinejdžera kroz urote, paralelne svemire i fantastično dočaranu atmosferu koja neodoljivo podsjeća na klasike poput “Gooniesa”. Druga sezona očekuje se početkom ljeta 2017.

Westworld

Projekt koji je HBO, kao i brojni portali, najavio kao dostojnog nasljednika “Igre prijestolja”, serija zamršene radnje koja će oduševiti ljubitelje grandioznih misterija, komplikovanih zapleta, sve one koji vole tragati za detaljima i uživati u spektakularnoj fotografiji.

Divorce

Sara Džesika Parker na male ekrane se vratila, još jednom u saradnji s televizijskom mrežom HBO. Njena uloga ovoga puta drugačija je od one Keri Bredšov, ali ništa manje zabavna. Priča o razvučenom procesu razvoda iznimno je duhovito snimljena, a Tomas Hejden Čurč i Parker izvrsno funkcionišu kao zavađeni par.

The Night Of

Ova napeta, kriminalistička mini serija prikovaće vas za ekrane pa se nemojte libiti odvojiti cijelu nedjelju za još jedan izvrstan proizvod HBO mreže. Riz Ahmed, glumac s obećavajućom karijerom, utjelovio je mladića nepravedno optuženog za ubistvo, a Džon Torturo njegovog ekscentričnog advokata, a njihova briljantna izvođenja već su im donijele nominacije za SAG nagrade i Zlatni globus.

The Crown

Priča o prvim danima vladavine britanske kraljice Elizabete II savršen je odabir za ljubitelje završenog serijala “Downton Abbey”, ali i ljubitelje istorijskolg žanra te kvalitetne, pitke drame. Kako izgleda život s krunom, otkriva ova odlična Netflix poslastica.

The Good Place

Kvalitetnu humorističnu seriju, prema popisima koji vrve od melodramatičnih, kriminalističkih i fantastičnih zapleta, sve teže je ostvariti. Prema prvoj sezoni, dalo bi se reći da je to pošlo za rukom Majku Šuru zaslužnom za ovo simpatično ostvarenje s duhovitom Kristen Bel i Tedom Dansonom u glavnim ulogama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije