TV

"Nezvanično" - novi talk show Predraga Ćurkovića na ATV-u

"Nezvanično" - novi talk show Predraga Ćurkovića na ATV-u
Foto: Ilustracija | Novi talk show Predraga Ćurkovića "Nezvanično" na ATV-u

Predrag Ćurković, zasigurno jedno od najprepoznatljivijih uredničko - voditeljskih lica Alternativne televizije, večeras kreće u potpuno novu misiju, koja će se, ne sumnjamo, dopasti gledaocima i o kojoj će se i te kako pričati.

U pitanju je format u kojem se Ćurković, već dokazano, odlično snalazi - večernji talk show "Nezvanično" sa intrigantnim gostima iz svih društvenih sfera.

Autor i voditelj emisije "Nezvanično" kaže da je "tanka linija koja dijeli zvanično od nezvaničnog. Namjera mi je da upravo sa mojim sagovornicima pomjeram tu liniju svakog četvrtka u 21 čas na programu Alternativne televizije".

Uz Ćurkovićev britki um i šarm u talk show-u "Nezvanično" očekuju vas najaktuelnije teme, relevantni gosti iz regiona, atraktivan studijski ambijent, te pregled društvenih mreža.

U premijernom izdanju, Ćurkovićevi sagovornici Ivan Šušnjar (urednik portala "Poskok.info"), Drago Vuković (Institut za društvena istraživanja, Bijeljina), politički analitičar Cvijetin Milivojević i Daniel Simić - osnivač i urednik portala "Frontal.rs" potražiće odgovor na pitanje koje zanima vjerovatno sve građane BiH - Šta nas čeka mjesec dana nakon izbora".

Specijalni gost u prvom izdanju emisije je Boris Jerinić, član Glavnog odbora SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije