TV

Novi dokumentarno-istraživački serijal: "Tragom istine" od 25. marta na UNA TV

Novi dokumentarno-istraživački serijal: "Tragom istine" od 25. marta na UNA TV
Foto: Ustupljena fotografija | Novi dokumentarno-istraživački serijal: "Tragom istine" od 25. marta na UNA TV

Teme koje intrigiraju javnost. Događaji koji nas podstiču na razmišljanje. Pojedinci koji vladaju državom ili svijetom. Sve to ima vidljive, ali i skrivene detalje koje ćemo razotkriti tragom istine, u novom istoimenom dokumentarno - istraživačkom serijalu UNA televizije.

Nakon emisije "Tragom priče", voditelj i autor, dugogodišnji novinar Boris Brezo, sa velikim zadovoljstvom najavljuje početak emitovanja i emisije "Tragom istine":

"Posebno sam ponosan na dokumentarni serijal 'Tragom istine' koji će biti nešto potpuno novo i drugačije u odnosu na ono što možemo videti na drugim kanalima. Zahvalan sam celom timu na UNA televizije koji nije štedeo truda, posvećenosti ni resursa da ovaj format bude na visini zadatka. Slobodno mogu reći da se, produkcijski, ova emisija može nositi sa sličnim serijalima u svetu."

U premijernom izdanju, u ponedjeljak 25. marta u 21 sat na UNA TV, saznajte koje su posljedice rata u Ukrajini - kako za Rusiju tako i za Zapad.

Kuda je ovaj sukob odveo Rusiju, a u kom smjeru kompletnu savremenu civilizaciju? Zašto Rusija nije iskoristila prvih 100 sati nakon invazije Ukrajine, ključnih u svakoj vojnoj operaciji.

Može li odugovlačenje sukoba dovesti do direktne konfrontacije Rusije i NATO-a, ima li Moskva tajni plan za Bosnu i Hercegovinu, i gde Putin vodi Rusiju nakon još jednog osvojenog predsjedničkog mandata?

Dok dio svijeta strepi i priželjkuje njegov pad i poraz, drugi dio ga smatra korektivom, kako kažu, posrnule zapadne civilizacije. Da li je Vladimir Putin diktator modernog doba ili spasilac novog globalnog svijeta koji se gradi? Šta Putin zeli u Ukrajini, a šta na zapadnom Balkanu – otkriće vam diplomate, političari, intelektualci i vojni stručnjaci iz Beograda, Sarajeva, Banjaluke i Zagreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije