TV

Open IPTV: I sredina maja rezervisana za dobre filmove i serije

 Open IPTV: I sredina maja rezervisana za dobre filmove i serije
Open IPTV: I sredina maja rezervisana za dobre filmove i serije

Najbolja zabava uz mnoštvo dobrih naslova opet vam stiže iz Opena.

Eksluzivno na kanalu HBO,  u subotu 14. maja u udarnom terminu u 20.00 časova ne propustite film „Kockar“. Džim Benet (Mark Volberg) voli da rizikuje. Kao profesor engleske književnosti i kockar koji se kladi na veliko, Benet stavlja sve na kocku kada pozajmi novac od gangstera (Majkl Kenet Vilijams) i ponudi svoj život da izmiri dug. Uvijek jedan korak ispred, Benet zavadi svog povjerioca sa vođom kockarskog podzemlja (Alvin Rig), dok održava disfunkcionalnu vezu sa svojom bogatom majkom (Džesika Lang). On igra na dvije strane, ulazi u nezakoniti svijet podzemlja i pridobija naklonost Frenka (Džon Gudman), zelenaša koji želi da zaštiti Beneta. Dok njegova veza sa studentkinjom postaje sve ozbiljnija, Benet mora da rizikuje sve da bi dobio još jednu šansu.

Već sljedećeg dana, 15. maja 2016. godine, na televizijskom kanalu HBO možete pogledati akcionu komediju “Špijuni”, koja je na programu u 20.00 časova. Suzan Kuper (Melisa Makarti) je skromna analitičarka CIA i nepoznata heroina u pozadini najopasnijih misija. Ali kad joj partner (Džud Lo) nestane, a drugi agent (Džejson Stetam) bude kompromitovan, ona se dobrovoljno javlja da ode na tajni zadatak, infiltrira se u svijet opasnih trgovaca oružjem i spriječi globalnu katastrofu.

Fenomenalnu dramu “Zlatna ribica”, možete pogledati u ponedjeljak, 16. maja u 20.00 časova na TV CINEMAX. Priča je ovo o zvijezdi televizijskih sapunica koja ostaje paralizovana nakon što ju je udario taksi. Sada je prinuđena da se vrati u porodični dom i osloni se na niz njegovateljica koje redom otpušta, sve dok se ne pojavi jedna koja mora da ostane. Šantel je poslednja u nizu negovateljica i Mej-Alis je dato do znanja da je Šantel posljednja njegovateljica koju će dobiti. Iz svojih razloga i Šantel je u poziciji da ne smije da izgubi posao. Film se fokusira na to kako ove dvije žene postaju prijateljice i kako jedna drugoj pomažu da se emotivno oporave. 

Televizijski kanal Fox life, od 19. maja, od ponedjeljka do četvrtka, u 17.10 časova prikazuje 3. sezonu humorističke serije “Ružna Beti”.

Modni svijet ružne Beti nastavlja da se razvija tokom cijele treće sezone, koja vodi Beti kroz još jednu životnu promjenu dok ona odrasta, seli se na Menhetn i postaje nezavisna.

 

 

 

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije