TV

Premijera TV Serijala "Srpska kuća" na ATV-u: Na Božić počinje plemenita priča

Premijera TV Serijala "Srpska kuća" na ATV-u: Na Božić počinje plemenita priča
Foto: N.N. | Premijera TV Serijala "Srpska kuća" na ATV-u: Na Božić počinje plemenita priča

Dugo očekivani TV Serijal 'Srpska kuća' premijerno će biti prikazan sutra u 18 časova i 20 minuta na programu ATV-a.

Simbolično na Božić, otvoriće uzbudljivu, dirljivu i izazovnu priču o radu Fondacije, izgradnji kuća za višečlane, socijalno ugrožene porodice u Republici Srpskoj, i priču koja će, kako kažu autori, koprodukcija ove medijske kuće i Fondacije, sigurno mnoge nagnati na razmišljanje o porodici, djeci, ljubavi i prijateljstvu, i motivisati ih na darivanje.

U serijalu ćete pratiti osnivača i članove Fondacije, te predstavnike lokalnih zajednica u kojima grade kuće, saradnike i prijatelje na putu izgradnje kuće, kroz sve faze - i u onim odličnim danima, ali i u danima i sa mnoštvom problema i izazova. Upoznaćete porodice, vidjeti kako žive i doživjeti njihove želje. Pored toga, cilj im je da serijal pokaže suštinu misije Fondacije – da porodicama pomognu da grade bezbrižniju budućnost, ostaju ovdje i rađaju djecu. Uoči premijere prve epizode večeras, na Badnje veče, u istom terminu, gledaoce očekuje Specijal posvećen Fondaciji u kojem će biti sumirane sve one aktivnosti, sa kojima se 'Srpska kuća' predstavila u ovoj i prethodnoj godini.

Serijal 'Srpska kuća', kažu autori TV projekta biće priča iz srca i za jedno novo veliko srce – ne propustite večeras i sutra u 18 časova i 20 minuta na ATV-u!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije