TV

"Sjajan plan" i "Isčezla" na malim ekranima

"Sjajan plan" i "Isčezla" na malim ekranima
"Sjajan plan" i "Isčezla" na malim ekranima

BANJALUKA - Ne propustite ni ove sedmice fantastične naslove koje vam nudi Open IPTV.

 „Sjajan plan”, naslov je kriminalističkog filma sa elementima dramskog zapleta koji je na programu u subotu, 26.09. 2015. u 21.10 časova na Radio-televiziji Republike Srpske. Uloge: Demi Mur, Majkl Kejn i drugi. Laura je prva i jedina žena menadžer u najmoćnijem svjetskom konglomeratu industrije dragulja. Kada otkriva da je ponovo preskočena za unapređenje, prilazi joj poslužitelj kompanije Hobs i nudi da mu se pridruži da izvrši pljačku i osvetu. Ona prvo odbija, a zatim prihvata kad saznaje da planiraju da joj daju otkaz. Plan  da ukradu onoliko dragulja koliko im duguju ispao je samo kao namještaljka da bi se ispraznio cijeli sef.

Posljednja nedjelja mjeseca pred nama (27. septembar u 20.05h) na HBO donosi premijeru filma nominovanog za Oskara - “Iščezla”. U režiji Dejvida Finčera i zasnovana na svjetskom bestseleru Džilijan Flin, drama razotkriva tajne savremenog braka. Nik Dan (Ben Aflek) prijavljuje policiji nestanak prelijepe supruge Ejmi (Rozamund Pajk). Pod pritiskom policije i zbog medijske prašine, Nikova predstava srećne bračne zajednice počinje da se urušava. Njegove laži, prevare i čudno ponašanje će kod svih probuditi mračnu sumnju: da li je on ubio sopstvenu ženu?

“Teror u tržnom centru” u 21.25 časova, dokumentarac -četvrtak, 1.10.2015. na HBO. Reditelj dokumentarnih filmova, Den Rid, obrađuje događaje koji su se desili 21. septembra 2013. godine u tržnom centru Vestgejt. Al-Šabab, teroristička grupa iz Somalije, povezana sa Al Kaidom, napala je tržni centar Vestgejt u susjednoj Keniji. Opsada je trajala 49 sati, ubijena je 71 osoba, a ranjeno je stotine.

Televizijski kanal CINEMAX u srijedu,  30.09.2015. godine prikazuje komediografsku dramu „Potpuno budan“ u 20.30časova. Radnja filma, ukratko: Džošua, brižni učenik petog razreda, kreće u potragu za bogom nakon dedine smrti. Usput upada u nebrojene nevolje na akademiji Valdron, katoličkoj muškoj školi.

U potrazi mu pomaže nastavnica, časna sestra Teri… Režija: M. Najt Šajamalan  Uloge: Džozef Kros, Timoti Rajfsnajder, Dejna Delani, Denis Liri, Robert Lodža

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije