TV

Životna ispovijest Nikole Rađena u emisiji "Una, due, tre"

Životna ispovijest Nikole Rađena u emisiji "Una, due, tre"
Foto: N.N. | Životna ispovest Nikole Rađena u emisiji "Una, due, tre"

Ove subote u 16.15 časova u popularnoj emisiji “Una, due, tre” Anja Mit će ugostiti glumce Vahidina Prelića i Nikolu Glišića. U „Top priči” Jelena Stupljanin govori o tome kako se pripremala za ulogu majke. Tu je i “Vašar” u kom ćete videti šta se dešavalo na javnoj sceni, a čućete i šta pevačica Angellina ima da kaže o svom o tek izdatom albumu.

U životnoj ispovesti vaterpolista Nikola Rađen otkiva šta se zaista dogodilo kada je diskvalifikovan, kao i kako izgleda odnos sa bivšom i sadašnjom suprugom. U „Modnom terroru” Dragane Džajić će se naći više poznatih. Tu je i rubrika „Moje mesto” s Igorom Lazićem Nigorom, koji je ekipu emisije provozao čamcem.  

U nedelju 24. decembra u studio UNA televizije dolaze mlade muzičke zvezde Teya Dora i Albino, a vest da je pevačica Marija Šerifović dobila dete uz pomoć surogat majke glavna je tema rubrike „Slažemo se da se ne slažemo”. Anja je ovog puta pevala o čuvenom problemu tokom zime, a to su kilogrami i dijeta - a njena numera vas očekuje u „Glemu ili blemu”. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije