TV

Životna ispovest Saše Popovića za UNU: "Toma Zdravković nas izvređao, Brena Zaharu nije bila nešto"

Životna ispovest Saše Popovića za UNU: "Toma Zdravković nas izvređao, Brena Zaharu nije bila nešto"
Foto: UNA TV | Životna ispovjest Saše Popovića za UNU: "Toma Zdravković nas izvređao, Brena Zaharu nije bila nešto"

Popović je u emisiji "Una intervju" kod Voje Nedeljkovića otkrio brojne detalje s početka karijere i kako je jedna pesma vinula Lepu Brenu i "Slatki greh" na sam estradni tron.

U prvom izdanju emisije "Una intervju" na UNA televiziji, popularni voditelj Voja Nedeljković ugostio je jednog od najmoćnijih ljudi šou-biznisa današnjice - Aleksandra Sašu Popovića.

Saša je kao nikada do sada u otvorenom razgovoru progovorio o svojoj karijeri i razvojnom putu. Od ranog detinjsta, prvih koraka u fudbalu, pa do muzičke škole i vrtoglavog uspeha orkestra "Slatki greh".

"Ništa od toga više nisam želeo, imao sam jednu jedinu ljubav, a to je da postanem fudbaler. I zbog toga mi je jedino žao. Sa ove distance mi nije žao, jer da sam bio fudbaler, završio bih karijeru sa tamo 30 godina, a ja evo sledeće godine punim 70 godina i još uvek sam aktivan u oblasti u kojoj radim i koju volim, a to je muzika. Iako na početku muziku nisam hteo nikako,", rekao je na samom početku razgovora Popović i dodao: 

"Toliko sam voleo fudbal i loptu da je to neverovatno. Sa šest godina sam mogao da pimplam da to nije normalno. Fudbal je bio moja preokupacija i najveća želja. Išao sam u Jovinu gimnaziju u Novom Sadu i sećam se kad smo igrali utakmicu na đačkom igralištu i ja dam gol, kaže profesor geografije 'petica do kraja godine'."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije