Zanimljivosti

Direktor firme vodi 800 radnika na krstarenje Karibima

Direktor firme vodi 800 radnika na krstarenje Karibima
Direktor firme vodi 800 radnika na krstarenje Karibima

Vlasnik i direktor kompanije "Bertč kabinets" Geri Bertč svoje zaposlene radnike častio je neobičnim poklonom - luksuznim krstarenjem.

Zaposleni ove kompanije zahvaljujući direktoru hladni januar u američkoj saveznoj državi Ajovi zamijeniće suncem i plažama Karipskog ostrva.

Svi zaposleni ove kompanije iz grada Vaterloa, njih više od 800, početkom naredne godine ići će na besplatno krstarenje, najavljeno je na Facebook stranici kompanije.

"Odlazimo 8. januara. Prvo ćemo sa četiri čarter leta otputovati u Majami, gdje ćemo odsjesti u hotelu s pet zvjezdica. Potom ćemo se u ponedjeljak, 9. januara, otisnuti na krstarenje", rekao je za Vaterlo-Sedar Fols Kurijer predsjednik kompanije Geri Bertč.

On je zaposlenima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve. Predsjednik kompanije je prije godinu dana krstarenje ponudio kao podsticaj zaposlenima.

"Pokušali smo da motivišemo naše ljude da ostvare ciljeve, kako one usmjerene na naše klijente, tako i one finansijske", dodao je na kraju  darežljivi vlasnik Bertč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije