Zanimljivosti

Ivani Perišić titula Miss Earth BiH

Ivani Perišić titula Miss Earth BiH
Ivani Perišić titula Miss Earth BiH

Ivana Perišić iz Banjaluke nova je Miss Earth BiH. Njoj je ova titula pripala na finalnoj večeri održanoj u četvrtak veče u studiju "My Face" u Sarajevu.

Perišićeva je ljepotom, stavom, ali i talentom pobrala simpatije kako žirija, tako i prisutnih na finalnoj večeri ovog izbora.

Nakon nekoliko održanih predizbora po gradovima BiH u finalnoj večeri našlo se 16 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše.

Djevojke su nekoliko puta prošetale pistom, a nosile su večernje toalete, kupaće kostime, te odjeću za dnevnu varijantu. Takođe su nosile kreacije poznate bh. modne dizajnerke Emine Husedžinović, zatim Samre Menzilović i Jelene Jugović.

Osim djevojaka i takmičarskog dijela, svi prisutni su imali priliku pogledati i reviju "Jelena Shopa" iz Banjaluke.

Pobjednici, koja je inače studentkinja Medicinskog fakulteta u Banjaluci, krunu je predala prošlogodišnja Miss Earth BiH Adna Obradović.

Stručni žiri je istakao da nisu imali jednostavan zadatak, a prisutne su zabavljali Pamela Ramljak, Rialda Lokvančić, Nikolina Kovač te grupa "No Limit". Miss Earth BiH je jedan od najprestižnijih izbora ljepote. Akcenat je na ljepoti sa svrhom i to je upravo ono što ga izdvaja od drugih takmičenja.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije