Zanimljivosti

Pripremala ručak i ne sluteći šta joj se zakačilo za leđa (VIDEO)

Pripremala ručak i ne sluteći šta joj se zakačilo za leđa (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/underratedsimpsons | Pripremala ručak i ne sluteći šta joj se zakačilo za leđa (VIDEO)

Mame često "zaglave" u kuhinji, pogotovo kada žele da pripreme neki specijalitet za ukućane.

Rijetko kada im ostali članovi porodice pomognu ili se prihvate da asistiraju makar u nekim sitnim poslovima. Ipak, kada bi trebalo zabilježiti neki detalj, fotografiju i slično, svako je za to raspoložen. Tako je jedna mama snimljena u kuhinji dok sprema jelo u vrlo neobičnom izdanju.

Iako bi svako pomislio da su njena djeca došla da pribilježe trenutak kada je napravila neki poseban specijalitet ili kolač, situacija je bila drugačija. Žena je zapravo sve vrijeme tražila da pripremi krabu, gledajući iz šerpe u šerpu gdje je spustila životinju. Ali, od morskog raka nije bilo ni traga na kuhinjskom pultu i među posuđem. Njena djeca su, pak, otkrila gdje se kraba nalazi. Životinja je ni manje ni više nego visila na leđima ove domaćice!

Na sreću, ona nije ništa primijetila, ali su njeni ukućani shvatili gdje se kraba sakrila i to zabeležili u video-snimku.

Ova scena je na društvenoj mreži TikTok mnoge nasmijala, ali je bilo i onih koji su prestravljeno reagovali pošto su pogledali snimak. Priznali su da ne znaju kako bi reagovali ako bi se našli u sličnoj situaciji, bilo kao posmatrači, bilo kao ova domaćica na čijim je leđima kraba tražila spas od lonca, prenosi Republika.

@underratedsimpsons My mum really couldn't find the crab  #cookingfail The Evasive Crab - Underrated Simpsons Moments

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije