Scena

Bivša supruga Valerija Božinova opet izaziva

Bivša supruga Valerija Božinova opet izaziva
Foto: Ilustracija | Bivša supruga Valerija Božinova opet izaziva

Nikoleta Lozanova u rodnoj Bugarskoj slovi za manekenku koja se ne stidi da pokaže svoje čari, a fotografije na kojima je golišava koštale su je i razvoda od fudbalera Valerija Božinova.

Prelijepa manekenka već godinama izaziva jači pol i očigledno ne misli da prestane.

Svi ljubitelji fudbala dobro su upoznati s imenom Valerija Božinova, koji je jedno vrijeme nosio dres beogradskog Partizana, a tokom karijere promijenio je veliki broj klubova. Sasvim očekivano je imao i buran privatni život.

Njegova bivša supruga konstantno je privlačila pažnju javnosti. Njena sloboda dovela je i do razvoda, jer Božinov nije mogao da trpi muške uzdahe za njom, a Nikoleta i nakon razvoda nastavlja da privlači veliku pažnju.

Ponovo se odlučila da korisnike Instagrama privuče fotografijom na kojoj je golišava, a sada je išla do kraja. Na sebi nije imala apsolutno ništa i pred fotografom je mirno pozirala. Naravno, komentari nisu izostali, a Nikoleta je unijela dodatnu vrućinu u toplo ljeto. Ovo joj nije prvi put da se skinula gola na ovoj društvenoj mreži, ali svakako iznova privlači veliku pažnju svih 464.000 pratilaca.

Da bez daha ne ostavlja samo normalan muški rod, govori i to da su mediji objavljivali da je jedno vrijeme bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, zvijezdom Real Madrida i najboljim fudbalerom svijeta. Osim toga, pisalo se da je upravo ona kriva za raskid tenisera Grigora Dimitrova i Marije Šarapove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije