Žuta hronika

Džastin i Hejli Biber se razvode?

Džastin i Hejli Biber se razvode?
Foto: N.N. | Džastin i Hejli Biber se razvode?
N.N.

Džastin Bieber i njegova supruga Hejli Boldvin planirali su početkom marta da ponovo, pred prijateljima i porodicom polože zakletve i u potpunosti ozvaniče svoj brak. Međutim, došlo je do promjene plana i umjesto proslave vjenčanja, slaviće se – razvod!

“Sve je već bilo ozvaničeno i pozivnice su bile poslate”, objasnio je izvor magazina OK. “Hejli je uvijek zamišljala da ima veliko vjenčanje sa puno gostiju!”

Međutim, ni nepunih pet mjeseci nakon što su se vjenčali, novopečeni bračni par sprema se na razvod. “Džastin i Hejli su shvatili da su prebrzo utonuli u brak i da im sve ovo nije bilo potrebno” , izjavio je izvor.

Iznenad odluka došla je nakon navodnog saznjanja manekenke da je Džastin još uvijek zaljubljen u svoju bivšu djevojku Selenu Gomez i da se, kako izvor tvrdi, osjeća jako loše zbog njenog zdravstvenog stanja.

“Osjeća se jako loše od kada je saznao da je Selena loše,” tvrdi izvor. “Zna da je njegov brak u njoj izazvao veliki šok i da je drugačije mogao da postavi stvari. Osjeća se užasno, jasno je da još uvijek nije prebolio Selenu.”

Njenu sumnju potvrdilo je i to što se pjevač navodno vidio sa Selenom i to je bio trenutak kada je “pukla” i odlučila da ne želi ni dan više da provede u braku sa njim.

Kako je izvor dalje objasnio, problemi su započeli onog trenutka kada je Džastin saznao da je Selena hospitalizovana . “Džastina su te vijesti jako pogodile i krivica ga je gotovo smetnula sa uma” , dodao je izvor. “Bio je jako uznemiren i zbog toga je stalno plakao u javnosti, a njegovo ponašanje je dosta pogodilo i Hejli. Nju je jako uznemirilo što se on osjeća loše a nije prošlo ni pola godine njihovog braka.”

Nesuglasice između Džastina i Hejli krenule su da se primjećuju već u novembru prošle godine, kada je Džastin na društvenim mrežama, tek dan nakon Dana Zahvalosti objavio da “ljubav nije uvijek jednostavna” , ali da je on “radio na sebi” i da je svaki dan “proces”.

Međutim, samo mjesec dana kasnije, u decembru, kada je Selena puštena iz bolnice, svi njihovi zajednički prijatelji krenuli su da se pitaju da li će ponovo završiti zajedno, obzirom da su oboje jedno drugom “prve ljubavi” i da se zabavljaju sa prekidima od 2010. godine.

“Prije Hejli, uvijek je govorio da će njihovoj vezi dati još jednu šansu, nikada nije prestao da je voli” , tvrdi izvor.

Džastin je navodno u decembru radio iza leđa svojoj zakonitoj suprugi i tajno se sastao sa Selenom u kući zajedničkog prijatelja, gdje joj je rekao da će je uvijek voljeti, kao i da njegov brak sa Hejli ne funcioniše, i da je sve bila “velika greška” .

Nakon što je Hejli saznala to, izvor tvrdi da je bila razjarena! “Bilo je kao da se njen najveći košmar obistinio” , izjavio je.

Ipak, ukoliko se razvedu, Džastinu se ne piše dobro. Njegova vrijednost se procjenjuje na više od 200 miliona dolara, dok Hejli ima vrijednost od svega 2 miliona dolara. Obzirom da par nije potpisao predbračni ugovor, Hejli bi mogla da mu uzme veliki dio bogatstva – a kako izvor tvrdi, ta ideja joj sve češće pada na pamet.

Pored svega toga, praznici nisu bili bajka za novopečeni par, obzirom da se njihovi roditelji ne slažu dobro. Iako su Hejlini roditelji podržavali njihov brak i vezu sa Džastinom, pjevačeva majka obožava Selenu i nekoliko puta je to jasno stavila do znanja.

“Bilo je previše pritisaka da bi se Hejli izborila, niko je ne krivi što je odustala” , tvrdi izvor.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije