Scena

Dženifer Garner po četvrti put trudna

Dženifer Garner po četvrti put trudna
Dženifer Garner po četvrti put trudna

Svi oni koji vole poznati, holivudski par, Bena Afleka i Dženifer Garner, veoma je rastužila i razočarala vijest da se njih dvoje razvode i da više neće biti zajedno. Njih dvoje imaju troje dece, a razlog njihovog razvoda bio je to što je Ben prevario sa dadiljom. Međutim, u poslijednje vreme se šire neke glasine koje govore skorz suprotno, da je pomirenje vrlo moguće.

Kako su krenule da kruže glasine, Dženifer će možda roditi i četvrto dijete, a razvod koji se najavljivao neće se ni desiti, što je svakako velika sreća.

 Poznati par je nakon toga što su prestali da žive zajedno ostao u veoma dobrim odnosima, a sve vrijeme njihovog rastanka, Dženifer je izjavljivala kako je Ben ljubav njenog života. Već iz te izjave se vidjelo da joj je krivo što se sve izdešavalo tako kako jeste, te da se može desiti i neki preokret.

 Vremenom su počeli da provode sve više vremena zajedno, a onda se Ben vratio i da živi u njihovoj kući.

Očigledno da se strast rasplamsala i ljubav pobjedila sve nedaće koje su se dogodile, pa je Dženifer oprostila Benu prevaru. Nakon svega toga došla je i vijest da je poznata dama u drugom stanju. Ovo bi bilo njihovo četvrto dijete, a ujedno i Dženiferina ostvarena želja, jer je dugo izjavljivala da želi još jedno dijete sa svojim suprugom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije