Scena

Fudbalera koji je snimao Tinu Katanić "u akciji" traži policija

Fudbalera koji je snimao Tinu Katanić "u akciji" traži policija
Fudbalera koji je snimao Tinu Katanić "u akciji" traži policija

Istraga oko curenja video snimaka manekenke Tine Katanić s dvojicom mladića završila je optužnicom protiv trećeg koji je sve snimao telefonom.

Tokom istrage na telefonu koji je policija zaplijenila pronađeno je još spornih snimaka, a Domagoja R. Tužilaštvo tereti za neovlaštenu distribuciju dva snimka koji su izašle u javnost, piše "Index.hr".

Optužnica je potvrđena, ali nije mogla da bude uručena, s obzirom na činjenicu da mladić već mjesec dana ne boravi na prijavljenoj adresi, što je njegova majka rekla policiji.

"Kad je davao iskiaz, mladić je upozoren da mora biti dostupan. Za njim je izdana tjeralica i određen mu je pritvor", potvrdila je advokat Tine Katanić Tanja Vranjican Derek za "Index".

Na telefonu, koji je Domagoj prodao kad je priča dospjela u javnost, policija je pronašla čak 24 kratke snimka koje prikazuju Tinu u odnosu sa dvojicom mladića, a na sudu će biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženog za kojim traga policija.

Domagoj, inače fudbaler jednom niželigaškog kluba, policiji je navodno poznat i od ranije, a sad ga čeka novo suđenje.

S Tinom Katanić advokat se čula tek juče, a manekenka joj je rekla da želi suđenje bez javnosti kako ne bi imala više neugodnosti.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije