Žuta hronika

Karleuša napadnuta u Turskoj: Izgurali joj automobil sa puta

Karleuša napadnuta u Turskoj: Izgurali joj automobil sa puta
Foto: N.N. | Karleuša napadnuta u Turskoj: Izgurali joj automobil sa puta
N.N.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša doživjela je pravi šok kada su je u Istanbulu dva muškarca napala i izgurala njen automobil s puta, pišu turski mediji.

Karleuša često boravi u najvećem turskom gradu, gdje njen suprug, fudbaler Duško Tošić, igra za Bešiktaš.

Tako je nedavno, čim je sletjela u Istanbul, Jelena krenula u obilazak grada automobilom i tada je doživela neprijatnost.

Turski mediji već danima bruje o tom incidentu. Navodno, Karleušu su snimila dva muškarca, pa su je svojim automobilom pratili kroz grad.

"Jelena je proživjela pravi šok pre nekoliko dana. Tokom vožnje gradom nju su bukvalno napala dvojica muškaraca. Vidjevši da je sama u kolima, oni su krenuli da prate njen auto u namjeri da je povrijede. Kada su za to našli prigodan momenat, na mjestu gdje nije bila gužva, krenuli su svojim automobilom na njen i izgurali je s puta, a potom je verbalno napali", rekao je izvor za turske medije i dodao da pjevačica pukom srećom nije povrijeđena.

"Dobro je da je prošla bez povreda. Uspjela je da na vrijeme zakoči, pa nije došlo do težih posljedica. Ta dva muškarca su odmah pobjegla s mjesta incidenta, ali očevici su zapamtili registarski broj. Jelena je bila uplašena i nije mogla da vjeruje da je neko spreman na takvo divljaštvo, a policija je preuzela sve mjere da se počinioci pronađu", tvrdi izvor.

(Kurir.rs)

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 0

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije