Gadgets

Kompanija Moondrop najavila svoj prvi smartfon

Kompanija Moondrop najavila svoj prvi smartfon
Foto: Youtube/MOONDROP MIAD 01/Printscreen | Kompanija Moondrop najavila svoj prvi smartfon

Audio kompanija Moondrop upravo je najavila svoj prvi pametni telefon naziva MIAD 01.

Naziv ovog uređaja je skraćenica za Mobile Internet Audio Device što ukazuje da će fokus biti na kvalitetu zvuka. Na teaser slici Moondrop je otkrio pogled na zadnju stranu nadolazećeg pametnog telefona koja donosi modul kamere sa dva senzora te istaknuti brend i specifičan dizajn. Slika, takođe, pokazuje da su tipke za uključivanje i glasnoću na desnoj strani pametnog telefona narančaste boje kako bi odgovarale cjelokupnom dizajnu.

Ono što je zanimljivo je da se ovaj pametni telefon može pohvaliti sa dva ulaza za slušalice. Očekuje se da će se tu naći i 4,4 mm priključak za balansirani zvuk koji je obično bolji za snimanje i produkciju zvuka jer može bolje eliminidati šum. Pored njega smjestiće se uobičajeni 3,5 mm priključak sa podrškom za mikrofon.

MIAD 01 se prvi put bez ikakve najave pojavio na web stranici Moondropa u februaru, kada se iz vedra neba pojavila nova kategorija za pametne telefone. Stranica koja se od tada nije mijenjala, prikazuje naziv MIAD 01 te natpis “dolazi uskoro”. Moondrop je kineski audio brend koji je poznat po svojim IEM uređajima i raznim audio gadgetima.

(Računalo.com)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije