Gadgets

Novi modeli televizora iz Toshibe

Novi modeli televizora iz Toshibe
Novi modeli televizora iz Toshibe

BEOGRAD - Kompanija Toshiba Europe predstavila je danas nove modele televizora L24 serije sa ekranima dijagonala od 102 cm (40") i 127 cm (50") koji pružaju Full HD kvalitet slike i praktične multimedijalne mogućnosti po pristupačnim cijenama.

Personal Video Recording funkcija omogućuje gledaocima da podese snimanje omiljenih emisija, pa mogu da gledaju šta god požele, kad god požele.

Korisnici tako više nemaju ograničenja u planiranju vremena, jer mogu da budu van kuće i tokom željno očekivane utakmice ili najnovije epizode serije, i pogledaju ih naknadno.

PVR1 snima direktno na hard disk (HDD), što je idealan način za formiranje biblioteke emisija ili filmoteke, spremnih za gledanje u trenucima opuštanja.

Takođe, L24 serija TV-a sa integrisanim media-plejerom može da se koristi za više od samog snimanja TV sadržaja.

Interfejs kojim se lako rukuje olakšava reprodukovanje snimljenih filmova i TV programa, kao i pregledanje ličnih fotografija i video snimaka sa porodicom, na velikom ekranu priključivanjem USB memorijskog stika ili drugog uređaja za skladištenje podataka.

Osim toga, serija L24 nudi mnoštvo mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima, pa tako dva HDMI priključka olakšavaju povezivanje igračkih konzola i Blu-rayTM Disc plejera, za veći izbor zabave preko velikog ekrana.

Priključak za PC omogućuje korisniku da sadržaj sa računara emituje na većem ekranu ili da onlajn sadržaj sa ekrana prikazuje većoj grupi gledalaca.

Novi L24 modeli biće dostupni u Evropi tokom četvrtog tromjesečja 2014.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije