Gadgets

Pogledajte koliko je izdržljiv OnePlus5

Pogledajte koliko je izdržljiv OnePlus5
Foto: Ilustracija | Pogledajte koliko je izdržljiv OnePlus5

Na popularnom YouTube kanalu JerryRigEverything nedavno je objavljen video-snimak koji prikazuje testiranje otpornosti smartfona OnePlus 5.

Pokazalo se da je novi flegšip model vrlo dobro podnio čuveni "Ogrebi, spali, savij" test, kroz koji prolaze svi modeli. 

Prvi test je pokazao da je OnePlus5 skoro nedodorljiv kada je riječ o ogrebotinama, a taj podatak će biti od naročitog značaja ljudima koji imaju običaj da mobilni telefon drže na istom mjestu s ključevima i metalnim novcem. 

Drugi test pokazao je da je prilikom izlaganja telefna plamenu potrebno više od pola minuta prije nego što počnu da se naziru prvi znakovi oštećenja na ekranu, ali s obzirom na to da OnePlus5 dolazi sa AMOLED ekranom, šteta je trajna. Za razliku od njih, LCD ekrani se često oporave poslije oštećenja prouzrokovanih paljenjem. 

Treći test počeo je vrlo nepovoljno - kada se OnePlus5 savio, ekran se blago izmjestio iz ležišta. Ali kada je telefon ponovo ispravljen, izgledalo je kao da se ništa nije dogodilo. Osim toga, generalno se pokazao kao prilično izdržljiv na posljednjem testu. 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije