Internet

Od sada Microsoftu možete da kažete šta mislite o Windows 10

Od sada Microsoftu možete da kažete šta mislite o Windows 10
Od sada Microsoftu možete da kažete šta mislite o Windows 10

Kompaniji Microsoft je veoma stalo do toga da Windows 10 bude njen najbolji OS u istoriji, pa želi da čuje i mišljenje korisnika...

Operativni sistem Windows 10 trenutno ima oko 270 miliona aktivnih korisnika, a tu su, naravno, i oni kojima se "desetka" iz Redmonda ne sviđa.

Uopšteno je mišljenje da je Windows 7 najbolji operativni sistem koji je Microsoft ikada napravio, a i prastari Windows XP se i dalje drži začuđujuće dobro.

Ali, Microsoft je jasno zacrtao kuda želi da ide s Windows 10 operativnim sistemom, koji bi, prema riječima kompanije, mogao da postane najbolji OS u istoriji. On će olakšati korišćenje računara, laptopova, tableta, pametnih telefona...

Prerano je reći da li će Microsoft uspjeti u svojoj namjeri, ali svakako želi da čuje i mišljenje korisnika OS Windows 10 sa ciljem da poboljša sve što može.

Iz tog razloga objavio je aplikaciju zvanu Feedback Hub koja ima samo jednu, jednostavnu namjenu – da omogući korisnicima da izraze svoje mišljenje, pohvale, sugestije ili ukažu na probleme.

Aplikacija je dostupna za desktop i mobilnu verziju Windowsa 10, a možete da izaberete i na koji deo OS-a će se odnositi vaš "feedback" - Start Menu, Microsoft Edge, Cortanu ili neki drugi dio Windowsa.

Aplikaciju Feedback Hub možete da preuzmete sa zvaničnog Microsoft Store skladišta aplikacija, odnosno ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije