Okolina

Pas spasao život napuštenoj bebi

Pas spasao život napuštenoj bebi
Pas spasao život napuštenoj bebi

Dvogodišnja kuca sa Tajlanda po imenu Pui oduševila je sviujet i pokazala veliku humanost kada je pronašla na ulici napuštenu bebu i spasila je od sigurne smrti.

Ovaj pas je u ponedjeljak pronašao novorođenče u plastičnoj kesi, koju je odmah odnio kući. Pretpostavlja se da je beba ostavljena pored kontejnera na jednom od magistralnih puteva u distriktu Rua, prenose tajlandski mediji.

Kada je Pui donio dijete kući, počeo je glasno da laje, kako bi privukao pažnju svojih ukućana. Oni su ostali zapanjeni kada su u kesi pronašli tek rođenu djevojčicu, kojoj čak nije odstranjena ni pupčana vrpca, pa su dijete odmah odnijeli u najbližu bolnicu.

Beba se nalazila u kritičnom stanju, jer je prijevremeno rođena, sa svega sedam i po mjeseci, a prijetila joj je i smrt od gladi. Ona je zadržana u bolnici, gdje će se brinuti o njoj dok ne ozdravi, a u toku je i intenzivna potraga za njenom majkom.

Da vaspitanje psa dolazi od porodice i da svi dijele istu ljubav i brigu prema bližnjem govori i činjenica da se porodica ove dobre kuce zainteresovala za usvajanje djevojčice koju je Pui bukvalno "donio" u njihove živote.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije