Programi

AppBuilder prečica do kvalitetne aplikacije

AppBuilder prečica do kvalitetne aplikacije
AppBuilder prečica do kvalitetne aplikacije

Aplikacije za pametne telefone danas su totalni trend u svijetu, a veliki broj malih i velikih kompanija, kao i pojedinaca, razvija ih i zarađuje veliki novac od toga.

Većinu onih koji bi se tog posla latili sprečava to što je za kreiranje aplikacija potrebno odlično poznavanje programskih jezika, a plaćanje firmama da ideju sprovedu u aplikaciju u većini slučajeva košta jako puno.

M:tel AppBuilder idealno je rješenje upravo za početnike koji žele da svoju ideju realizuju na jednostavan, ali kvalitetan način.

Da bismo kreirali aplikaciju koristeći AppBuilder alat, nije potrebno da poznajemo mnogobrojne programerske jezike. Upravo ovaj alat omogućava da jednostavnom metodom prevlačenja već gotovih elemenata, koje AppBuilder dozvoljava korisnicima, napravimo veoma kvalitetnu aplikaciju za pametne telefone. AppBuilder korisnika upoznaje sa bitnim stvarima od kojih treba da se sastoji svaka aplikacija, od strukture do funkcionalnosti tih elemenata. Takođe, i oni koji nikada nisu imali dodir sa sličnim stvarima, kao što je kreiranje veb sajtova, aplikacija za računare, shvatiće neka osnovna značenja kao što su na primjer header, footer, kako se kreira i uvezuje navigacija, kreiranje podstranica, njihovo uvezivanje i slično.

Srednjoškolac Milan Srdić, koji je putem ovog alata kreirao više aplikacija za android operativni sistem, samo je jedan od zadovoljnih korisnika. "Počeo sam s učenjem programskog jezika 'Objective C', koji nije baš najjednostavniji, ali zasad ide odlično upravo zato što sam 'probio led ' s AppBuilderom i shvatio da imam talenat", kaže Srdić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije