Programi

Novi Assassins Creed pod nazivom Syndicate ispunjava očekivanja

Novi Assassins Creed pod nazivom Syndicate ispunjava očekivanja
Novi Assassins Creed pod nazivom Syndicate ispunjava očekivanja

Nova igrica Assassin’s Creed uvijek se sa nestrpljenjem isčekuje među ljubiteljima ovog serijala, a najnoviji naslov pod nazivom Syndicate obećava da će ispuniti vrlo visoka očekivanja.

Assassin’s Creed Syndicate će se pojaviti 23. oktobra za Xbox One i Playstation 4, dok će verzija za PC biti objavljena malo kasnije.

U finalnoj verziji ima dva glavna lika – pored Džejkoba tu je i njegova sestra bliznakinja Evi, piše play.co.rs.

Radnja Assassin’s Creed je smještena je u London 1868. godine u kome vladaju različite bande i kriminalci.

Cilj je da igrač oko sebe okupi lojalne članove i osnujete svoju bandu, a onda kreće osvajanje grada i borba sa konkurencijom da bi se uspostavio pravedniji sistem. Akcenat je sada na tome da glavni lik ima i pomagače i da zajedno sa njima, ponekad u velikim tučama, pokušava ostvariti kontrolu nad gradom.

Počinje tako što se prvo upada u sjedište suparničke bande da bi se oslobodili partneri. Koristi se stealth kao bitna stavka igre pojačana sa mogućnošu da se penje na krovove zgrade putem užeta koje, Džejkob, ispaljuje iz ruke. Moguće je forsirati penjanje lika ili spuštanje ukoliko je to potrebno.

Oružja su napredovala pa sada na raspolaganju glavni lik ima pištolj, ali i druge opcije kao što su otrovne strelice.

Nakon oslobađanja kolega, kreće potera u kočiji za vođom protivničke bande. Vožnja kočije je potpuno novi element, pogotovu što ih voze i protivnici pa se sve može pretvoriti u pravu trku sa guranjem i udaranjem.

Kad se sustigne protivnik počinje masovna tuča dve bande u kojoj treba koristiti saigrače kako igrač ne bi morao sve sami da radi. Nakon pobjede zauzima se dio teritorije koju je kontrolisala protivnička banda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije