Banja Luka

Čavić: Prošlo je vrijeme obećanja

Čavić: Prošlo je vrijeme obećanja
Čavić: Prošlo je vrijeme obećanja

BANJALUKA - "Mi smo pobijedili. Ovo je pobjeda poštenja i čestite Bajnaluke u kojoj ima mjesta za sve i to će se samo potvrditi 2. oktobra", poručio je Dragan Čavić kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke i predsjednik NDP-a u obraćanju na završnoj predizbornoj tribini SZP, koja je održana na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Čavić je pred većim brojem simpatizera pozvao sve da izađu na izbore i iskorisate svoje građansko pravo.

"Prošlo je vrijeme SNSD-a i 19 godina obećanja građanima i korištenja tih godina samo za sebe", zaključio je Čavić.

Njemu su podršku u Banjaluci pružili Branislav Borenović predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić počasni predsjednik PDP-a, Zoran Talić nosilac odborničke liste PDP-a za skupštinu grada, Ognjen Tadić potpredsjednik SDS-a, Adam Šukalo predsjednik stranke Napredna Srpska, Predrag Vulin nosilac odborničke liste SDS-a, i mnogi drugi funkcioneri stranaka okupljenih u Savezu za promjene.

Oni su takođe pozvali sve građane da drugog oktobra izađu na izbore i glasaju, uvjereni, kako su naglasili, da će to biti pobjednički dan za stranke okupljene u SZP.

"Čavić, zato je što je odlučniji, energičniij, politički jači i zato što poznaje Banjaluku, najbolji je kandidat za gradonačelnika", rekao je Ivanić.

Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić je naveo da ova stranka snažno stoji iza Čavića, jer, kako je naglasio, zagovara normalan život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije