Banja Luka

Ljeto na Vrbasu: Igor Arsenić najbolji u skokovima sa mosta (FOTO, VIDEO)

Ljeto na Vrbasu: Igor Arsenić najbolji u skokovima sa mosta (FOTO, VIDEO)
Ljeto na Vrbasu: Igor Arsenić najbolji u skokovima sa mosta (FOTO, VIDEO)

BANJALUKA - Pobjednik 63. manifestacije u skokovima sa Gradskog mosta u Banjaluci je 20-godišnji Igor Arsenić iz Banjaluke, dok je drugoplasirani Borko Miladinović iz Beograda, a treće mjesto osvojio je Đorđe Gajić, takođe iz Banjaluke..

Pored medalja i pehara, pobjedniku je pripala nagrada od 700 KM, dok je Miladinović osvojio novčanu nagradu od 500 KM, a Gajić 300 KM.

"Ovo je za mene veliki dan, nisam očekivao pobjedu, trenirao sam mnogo posljednih dana, ali sam mislio da ću zauzeti jedno od prva tri mjesta", rekao je Arsenić.

Ostoja Barašin, direktor turističke organizacije Grada Banjaluka, rekao je da su takmičenja na Gradskom mostu protekla u najboljem redu, niko se od takmičara nije povrijedio a i takmičari su zadovoljni odlukama sudija. On je istakao i to da se resursi Vrbasa ne trebaju samo koristiti, već da se oni trebaju čuvati za buduće manifestacije "Ljeta na Vrbasu".

Danas je počela je 63. manifestacija "Ljeta na Vrbasu", a nju je zvanično otvorio Ostaja Barašin, direktor turističke organizacije grada Banjaluka.

Manifestacija je počela tradicionalnim skokovima sa Gradskog mosta gdje je za izvođenje vrbaske laste prijavljeno 23 takmičara iz BiH i regiona koja će u naredna dva sata skakati u dvije serije.

Manifestaciju je podržao i Budimir Balaban, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, koji je poželio sreću takmičarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije