Banja Luka

Sveti Nikola darivao djecu u autobusu (FOTO)

Sveti Nikola darivao djecu u autobusu (FOTO)
Sveti Nikola darivao djecu u autobusu (FOTO)

BANJALUKA- U prazničnom duhu i povodom krsne slave "Autoprevoza" Sveti Nikola darovao je jutros sve putnike na liniji broj 10, a poklonima i slatkišima obradovaće i one koji se do 12 časova budu vozili i linijama 17 i 13 A.

Svoje putovanje autobusom  Sveti Nikola započeo je jutros u 9.35 ulaskom u "desetku", gdje je mališanima ali i starijim putnicima dijelio slatkiše.  Karta u autobusima, koji su bili posebno ukrašeni, bila je besplatna za sve putnike.

Zaštitnik putnika rekao je da su slatkiše zaradili svi koji su bili dobri i marljivi tokom godine a one koji se nisu uspjeli družiti sa njim, pozvao je da to učine dogodine tačno na Nikoljdan.

Pored slatkiša "Autoprevoz" je dijelio i srećke u kojima su putnici mogli da osvoje poklone i besplatne mjesečne karte.

"Povodom naše krsne slave i 71. godišnjice preduzeća, juče smo organizovali svečani ručak. Služen je i parastos za radnike Autoprevoza koji su stradali u ratu, a pored toga obišli smo i osvještali nove hale i postrojenja", kazala je Aldena Mitrić iz marketing službe ovog preduzeća.

Prema njenim riječima već tradicionalno darivanjem putnika Sveti Nikola se na ovaj dan vozi gradskim autobusom a u tome mu pomaže vozač koji je obučen u odijelo Deda mraza.

Petogodišnji David koji se sa djedom zatekao ugradskom prevozu, kaže da je pored bombona koje je dobio u autobusu, od Svetog Nikole dobio još mnogo slatkiša koje mu je ovaj svetac noćas ostavio u čizmi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije