Banja Luka

Takmičenje "Suturlija trejl" prilika za povezivanje sa prirodom

Takmičenje "Suturlija trejl" prilika za povezivanje sa prirodom
Foto: Grad Banjaluka | Takmičenje "Suturlija trejl" prilika za povezivanje sa prirodom

BANJALUKA - Alfa trejl Banjaluka organizuje peto takmičenje "Suturlija trejl 2024. Godine", poznat i kao Banjaluka Oasis, a kako navode organizatori biće održan u nedjelju, 21. aprila.

"Naša misija je stvoriti trke koje će oduševiti sve, od početnika do iskusnih sportista, pružajući vam priliku da se povežete s prirodom i doživite nezaboravno trkačko iskustvo", kazali su organizatori.

Ističu da je ovo takmičenje poznato po posebno laganim stazama za sve nivoe i povezivanje sa prirodom.

"Suturlijske staze su posebno osmišljene kako bi zadovoljile i one koji tek počinju svoje trkačko putovanje i one koji žele opušteno uživati u prirodi",  poručili su organizatori.

Dodaju i to, kako nakon zimske pauze ove staze ne nude samo fizički izazov, već i priliku da se ponovo povežete s prirodom.

"Dužina staze je 10 kilometara, okupljanje je predviđeno kod PD 'Šibovi' u 9.30 časova, a početak trke u 10 časova na istom mjestu",  istakli su organizatori i napomenuli da imaju dvije okrepne stanice, te da je broj učesnika ograničen.

Svi zainteresovani za trku mogu se prijaviti putem linka: https://docs.google.com/forms/d/1wwJ7tZKlGV3fAdLOam8IscHRMZ5m3-kX2p7XkzLQvp8/edit.

Ovaj događaj podržao je i Grad Banjaluka, ističući važnost trčanja za zdravlje i dobrobit svih građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije