Banja Luka

Udruženje građana "Grad" iz Banjaluke podržalo kandidaturu Igora Radojičića

 Udruženje građana "Grad" iz Banjaluke podržalo kandidaturu Igora Radojičića
Udruženje građana "Grad" iz Banjaluke podržalo kandidaturu Igora Radojičića

BANJALUKA - Udruženje građana "Grad" iz Banjaluke, koje okuplja sve one koji vole i kojima je Banjaluka u srcu, na sastanku održanom 25.5.2016. donijelo je odluku da podržava kandidaturu i izbor Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke.

Saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

"Udruženje "Grad" smatra da Banjaluka zaslužuje odmjerenog, ali politički iskusnog gradonačelnika, gradonačelnika, rođenog Banjalučanina, koji razumije potrebe svih građana Banjaluke, efikasnog i odgovornog, usmjerenog na budućnost, a to su karakteristike koje posjeduje Igor Radojičić.

Kao gradonačelnik Banjaluke, Radojičić bi donio svježu i dinamičnu politiku, okrenutu ka unapređenju grada, povezivanje sa regionalnim i evropskim gradovima.

Poznat je kao temeljan i tolerantan političar, koji ima izraženu radnu etiku. U svom dosadašnjem radu zalagao se za uspostavljanje sistema i temeljno sprovođenje zakona, što je preduslov za brzi ekonomski razvoj našeg grada. Njegovo predsjedavanje Skupštinom Republike Srpske i cjelokupan politički angažman su pokazatelji političara koji je uvijek spreman na dijalog, političara koji ne mrzi, čovjeka koji kroz razgovor traži rješenje. Ali i čovjeka koji se uvijek zalagao za dostojanstvo i prava Republike Srpske i Banjaluke.

Radojičić se zalaže za promociju mladih ljudi i kvalitetno obrazovanje, zbog čcga će u svom radu naći dovoljno prostora za nove, kreativne i svježe ideje, ali će cijeniti i iskustvo i dosadašnji rad. Sa druge strane, ne bi se libio da ispravi sve što nije bilo dovoljno kvalitetno za stanovnike Banjaluke.

Sa Igorom, kao grad imamo šanse da budemo moderan, prosperitetan i regionalno jak centar koji sa ponosom ističe svoju tradiciju i vrijednosti."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije