Banja Luka

Uskoro još jedan vrtić

Uskoro još jedan vrtić
Uskoro još jedan vrtić

BANJALUKA - Grad bi uskoro trebalo da postane bogatiji za još jedan vrtić, najavio je juče gradonačelnik Slobodan Gavranović.

"Pripremili smo dokumentaciju za izgradnju vrtića za oko 200 djece. Ako ne nađemo izvor finansiranja, onda ćemo dio sredstava iz gradskog budžeta preusmjeriti u tu namjenu", kazao je on i istakao da preciznije podatke o lokaciji i početku radova zasad nema.

Gavranović se tokom jučerašnje manifestacije "Najmlađi voljenom gradu", u muzičkom paviljonu parka "Petar Kočić", a povodom obilježavanja Dana grada, 22. aprila, družio sa najmlađima. Manifestacija je otvorena nastupom vrtićkog hora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Đurđevak" tekstom pjesmice: "Mi smo mnogo vrijedni bili, program smo vam pripremili", a nakon njih je nastupila folklorna sekcija "Poletarac" iz vrtića "Naša djeca".

U sklopu današnje centralne manifestacije povodom Dana grada predviđen je niz sadržaja, a građanima će prvi put biti predstavljena "gradska" torta, koju pravi 14 poslastičara, koja će biti služena od 13.30 ispred zgrade Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije