BiH

Autoputem do Gradiške od sredine novembra

Autoputem do Gradiške od sredine novembra
Autoputem do Gradiške od sredine novembra

BANjALUKA - Dionica auto-puta od Mahovljana do Gradiške trebalo bi da do polovine novembra bude puštena u saobraćaj, rekao je ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Čubrilović je naveo da bi do 15. oktobra trebalo da bude podnesen zahtjev za tehnički prijem objekta i dodao da to znači da su radovi u završnoj fazi.

"Taj prijem trebalo bi da traje 15 do 20 dana, a puštanje dionice od Mahovljana do Gradiške trebalo bi da bude okončano do polovine novembra", rekao je Čubrilović novinarima tokom posjete redakciji dnevnog lista "Fokus" u Banjaluci.

Čubrilović je izrazio zadovoljstvo načinom na koji ove novine izvještavaju o radu Ministarstva saobraćaja i veza, ali i o kompletnoj Vladi Srpske.

"Vidim da je redakcija u radnoj atmosferi i da imate dovoljno prostora i novinara, ali i volje za rad. Mislim da je dobro to što radite", istakao je Čubrilović.

Pomoćnik direktora "Fokusa" za izdavačku djelatnost i promociju Vladimir Ševarika rekao je da su ove dnevne novine u dosadašnjem periodu ostvarile dobru saradnju sa Ministarstvom saobraćaja i veza RS i resornim ministrom i izrazio nadu da će ta saradnja biti nastavljena.

"Nadam da ćemo i kroz ovaj razgovor trasirati neke nove okvire naše buduće saradnje", istakao je Ševarika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije