BiH

Borjanu Krišto kamenovao mladić

Borjanu Krišto kamenovao mladić
Borjanu Krišto kamenovao mladić

LIVNO - Borjanu Krišto, zamjenika predsjednika Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i visokog funkcionera HDZ BiH, vrijeđao je i napao mladić.

Napad se dogodio u ponedjeljak, u poslijepodnevnim časovima, kada je mlađi muškarac došao pred dvorište porodične kuće porodice Krišto u Livno pa zatim, uz psovke i vrijeđanje, bacao kamenje prema Borjani Krišto, koja se nalazila u dvorištu.

"Uviđaj su uradili pripadnici Policijske uprave i tom prilikom u dvorištu porodične kuće Krišto pronašli dva manja kamena te izvan dvorišta dva kamena. Operativnim radom pronađen je F.K. (26) iz Livna te uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanja bezbjednosti", naveli su u MUPu Hercegbosanske županije.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je Franjo Krišto, a kao motiv, kako navode federalni mediji, spominju se posljednji medijski napisi o donacijama, te da on i Borjana Krišto nisu u rodbinskoj vezi.

Stupili smo u kontakt sa Borjanom Krišto, koja nam je kratko rekla da ne može da priča.

"Samo sam vam se javila da kažem da ne mogu pričati. Na sjednici sam Interresorne radne grupe za izborno zakonodavstvo u Sarajevu", kazala je Krišto za "Nezavisne novine".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije