BiH

Cvijanović: SNSD će iznjedriti uspješne lidere i političare

Cvijanović: SNSD će iznjedriti uspješne lidere i političare
Cvijanović: SNSD će iznjedriti uspješne lidere i političare

JAHORINA - Međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović izrazila je uvjerenje da će politička škola novih lidera SNSD-a iznjedriti uspješne lidere i političare koji će pokazati kapacitet i interesovanje za politike Republike Srpske.

"Bitno je da ove generacije koje su se opredijelile da budu političari znaju šta se pred njima nalazi, da je politika ozbiljna stvar i da ne mogu da se prave greške", izjavila je Cvijanovićeva Srni nakon obraćanja polaznicima škole novih lidera SNSD-a na Jahorini. 

Izrazivši zadovoljstvo što se danas obratila polaznicima ove političke škole, Cvijanovićeva je rekla da su ona i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik imali priliku da sa mladim ljudima na Jahorini podijele iskustva o pojedinim pregovorima o raznim temama kao što su reforma Ustava i policije kako bi oni najbolje shvatili težinu zadatka - biti političar. 

"Želimo mladim generacijama da prenesemo da svima nama predstoji primarni politički zadatak, a on se zove Republika Srpska. Sve drugo su samo pomoćna sredstva i mehanizmi da ostvarimo taj cilj - trajna, stabilna, vječna Srpska za koju su položeni životi", istakla je Cvijanovićeva. 

Ona je naglasila da nijedna politička generacija u Republici Srpskoj neće biti pošteđena izazova, pa tako ni ova koju SNSD nastoji da odnjeguje. 

Školu novih lidera SNSD-a pohađaju 32 polaznika iz cijele Republike Srpske i riječ je o mladima do 25 godina. Ovo je napredni kurs koji omogućava sticanje teoretskih i praktičnih znanja o nizu tema, poput organizovanja i vođenja kampanje i komuniciranja sa biračima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije