BiH

Elitne policijske jedinice na Igmanu

Elitne policijske jedinice na Igmanu
Elitne policijske jedinice na Igmanu

SARAJEVO - Federalna uprava policije (FUP) organizuje 22. i 23. juna u Sarajevu prvo Regionalno okupljanje elitnih policijskih jedinica o temi ''Uloga elitnih policijskih jedinica u borbi protiv terorizma''.

Svoje učešće potvrdile su elitne policijske jedinica iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, kao i 100 specijalaca koji će učestvovati na takmičenju u streljaštvu.

U sklopu ovog programa taktičko-pokazna vježba Specijalne policijske jedinice Federalne uprave policije, biti će izvedena u subotu. 23. juna na platou Velikog Polja na Igmanu (prostor oko hostela Feri i sam objekat), s početkom u 12.45 sati.

Istoga dan, u 17.30 sati, bit će proglašeni pobjednici i dodijeIjene nagrada učesnicima takmičenja u streljaštvu, na strelištu Suhodol.

Takođe, u ovom će terminu Demo tim, sastavljen od specijalaca iz Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, SAD-a, Slovenije, Srbije i BiH demonstrirat će upad u objekt, uz upotrebu bojeve municije, saopštila je informativna služba FUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije