BiH

Mektić: Ravnogorski četnički pokret je pokret koji zagovara radikalizam

Mektić: Ravnogorski četnički pokret je pokret koji zagovara radikalizam
Mektić: Ravnogorski četnički pokret je pokret koji zagovara radikalizam

SARAJEVO - Gost emisije "INTERVIEW20" koja će biti emotiovana 11. maja na BHT1 je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

U otvorenom razgovoru sa urednicom Sanelom Prašović Gadžo, Mektić govori o uvođenju represivnih mjera protiv paradžemata, o tome zašto je ravnogorski četnički pokret radikalna oranizacija, o borbi BIH protiv terorizma.

Ministar sigurnosti Dragan Mektić odgovara na pitanja da li će sigurnosne agencije dati odgovor ko je i kolika prijetnja za sigurnost u BIH, zašto su Vijesti ummeta jače od države, koliko je frustriran kao ministar sigurnosti zbog postrijavanja četničkog pokreta kod Višegrada.

Urednica Prašović Gadžo Mektića direktno pita i zašto vrijeđa novinarke, zašto u svojim javnim nastupima govori o silikonima i bordelima, da li će se izvinuti zbog toga.

Mektić je odgovorio i na pitanje da li će tokom predstojećih protesta SIPA štititi i zgradu u kojoj se nalazi ured predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

On je rekao da je dužnost zaštiti privatnu i državnu imovinu.

Izuzetno interesantno izdanje emisije INTERVIEW20 sa državnim ministrom bezbjednosti gledajte u srijedu 11.maja u 21.10h na BHT1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije