BiH

Mićić: Nije koliko je očekivano, ali je pobjeda

Mićić: Nije koliko je očekivano, ali je pobjeda
Mićić: Nije koliko je očekivano, ali je pobjeda

BIJELJINA - Predsjednik Gradskog odbora SDS Bijeljina Mićo Mićić rekao je danas da ova stranka na izborima nije ostvarila očekivani rezultat, ali da su njeni predstavnici zadovoljni rastom povjerenja građana u Republici Srpskoj.

Prema ocjeni Mićića, izbori su pokazali značajnu snagu SDS-a i ujednačenost političkih blokova, kao i dobar trend rasta povjerenja birača u Banjaluci u SDS-u.

Mićić je na konferenciji za novinare istakao da su rezultati stranke u Bijeljini i cijeloj Izbornoj jedinici šest najbolji u Republici i obećao da će povjerenje građana koje traje više od 20 godina nagraditi zalaganjem za što bolji život regije.

On je rekao da je SDS u Semberiji osvojio tri direktna mandata u Narodnoj skupštini i da očekuje još jedan kompenzacioni mandat koji bi pripao Anki Todorović.

Na nivou BiH SDS je u ovoj izbornoj jedinici osvojio dva poslanička mjesta, sa rastom broja glasova od 40 odsto u odnosu na prošle izbore.

Na konfrenciji za novinare Gradskog odbora SDS-a, Mićić je naveo da je ova stranka spremna za ulazak u vlast sa ljudima i strankama koje će podržati suštinske promjene za stvaranje boljeg života u Srpskoj, a kada bi mogla da bira ministarstvo za kadar iz Semberije izabrala bi resor poljoprivrede.

Nosilac izborne liste SDS za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Zlatko Maksimović rekao je novinarima da su postignuti rezultati stranke u ovoj regiji posljedica pozitivne političke kampanje i najavio da će svojim radom sačuvati ukazano povjerenje građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije