BiH

Nove optužbe protiv Hanke Paldum

Nove optužbe protiv Hanke Paldum
Nove optužbe protiv Hanke Paldum

BEOGRAD - Mediji u Srbiji nastavljaju da iznose optužbe na račun ugledne bh. pjevačice Hanke Paldum, izvještava novinar agencije Anadolija (AA).

Nakon što je prošle sedmice plasirana informacija da je Paldum početkom 1993. godine, navodno, na Igmanu brutalno mučila logoraša Gorana Goluba, sada stižu i nove informacije o navodnoj ratnoj prošlosti poznate umjetnice.

Kako je danas objavio beogradski "Kurir", u knjizi "Ratna svjedočenja iz Bosne" svjedok T.S. K-45 tvrdi da je pjevačica H.P. vodila "bordel na železničkoj stanici u Sarajevu", u koji su "dovođene srpske devojčice od 12 i više godina".

"Na stranama 104 i 105 ove knjige čiji je autor Dikica Stanisavljević, a koju je 1994. godine objavila 'Srpska književna zadruga', žiteljka Sarajeva T.S. tvrdi da je od komšija muslimana saznala da je na Železničkoj stanici postojala javna kuća pod vulgarnim nazivom..., gde su dovođene isključivo srpske devojčice od 12 godina pa nadalje, silom odvajane od roditelja", navodi list.

Hanka Paldum je ogorčena nastavkom kampanje protiv nje u Srbiji.

"Oni će se, ako Bog da, udaviti u svojim lažima. Bog je na strani pravednih", kratko je za agenciju Anadolija rekla Paldum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije