BiH

SPP: Više pravde za boračku populaciju

SPP: Više pravde za boračku populaciju
SPP: Više pravde za boračku populaciju

ZVORNIK - Nosilac liste Stranke pravedne politike /SPP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Drago Milošević rekao je danas u Zvorniku da će se kao poslanik zalagati za više pravde i bolji život boračke populacije.

"Mislim na demobilisane borce, ratne vojne invalide, porodice poginulih boraca, kao i na ljude koji ne mogu da ostvare penziju zbog toga što im nedostaje par godina staža, a niko neće da ih primi da rade zbog godina starosti", rekao je Milošević.

Tokom akcije podjele promotivnog materijala "Vaš glas za metar asfalta", Milošević je istakao da preobleme boračke populacije treba prioritetno rješavati, te dodao da "nije čuo da se od rata neko od poslanika sa ove regije zalagao za ovu populaciju u Narodnoj skupštini Republike Srpske".

"Krajnje je vrijeme da se nešto uradi na poboljšanju života ove populacije, te da se ljudima kojima nedostaje par godina do penzionisanja pruži šansa da se zaposle i da zasluženo odu u penziju", rekao je Milošević.

Nosilac liste SPP za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice 3 Slavoljub Vidaković naglasio je da će se kao budući poslanik zalagati za vladavinu zakona, istinsku demokratiju i pravdu.

Vidaković je istakao da SPP, kao nova politička snaga, računa na birače koji žele pravdu i izrazio uvjerenje da će postati parlamentarna stranka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije