BiH

Snaga Hercegovine kritikovala opoziciju: Politička pamet im sišla u mišiće

Snaga Hercegovine kritikovala opoziciju: Politička pamet im sišla u mišiće
Foto: Ilustracija | Snaga Hercegovine kritikovala opoziciju: Politička pamet im sišla u mišiće

TREBINJE - Nova hercegovačka stranka Snaga Hercegovine kritikovala je nedavni pokušaj opozicije da blokira rad Narodne skupštine RS, navodeći da opozicija djeluje pogrešno, nudeći haos, a ne rješenja.

"Ovakav stav opozicije, kada politička pamet iz glave siđe u mišiće i kada je alternativa ulica - potpuno je pogrešan, jer se ne nude rješenja nego haos. Opozicija treba da se brani argumentima, novim zakonskim rješenjima i prijedlozima, a ne da dovodi parlament RS u situaciju da ne može da radi", istakao je Slobodan Šaraba, koordinator formiranja Snage Hercegovine za područje istočne Hercegovine.

Dodaje da parlament treba da bude mjesto dogovora i razgovora i da, u cilju jačanja, Republici Srpskoj treba ozbiljna i odgovorna i vlast i opozicija.

"Rješenja koja nude Vukota Govedarica i Dragan Čavić nisu dobra, ona vode u haos, a nama treba izlaz, više rada, ozbiljnosti i odgovornosti", kaže Šaraba, koji smatra da je Dragan Čavić i politički i ljudski u Trebinju i Hercegovini prevario nekadašnje članove NDP-a koji su nekada pripadali ovoj stranci, a sada djeluju u okviru Snage Hercegovine.

"Čavić nas je ovdje u Hercegovini politički prevario kada nas je nestatutarno raspustio, a ljudski - kada nas je 'pustio niz vodu' zbog svojih malih, ličnih interesa", kategoričan je Šaraba.

On tvrdi da će Snaga Hercegovine, koja nije parlamentarna stranka u Trebinju, ubuduće djelovati konstruktivno u cilju razvoja ovog grada i da se nadaju da će, osim u Bileći i Ljubinju, uskoro imati odbornika i u lokalnom parlamentu Nevesinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije