BiH

Špirić posjetio hram u izgradnji u selu Bistrica

Špirić posjetio hram u izgradnji u selu Bistrica
Foto: Srna | Špirić posjetio hram u izgradnji u selu Bistrica

BANJALUKA- Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nikola Špirić posjetio je večeras Hram Svetog Vasilija Ostroškog u izgradnji u selu Bistrica kod Banjaluke, čiju je izgradnju pomogao.

Špirić je nakon druženja sa mještanima sela rekao Srni da je zadovoljan činjenicom da je pomogao izgradnju ovog hrama u građevinskom materijalu i da prostor ispred hrama bude osvijetljen.

"Pozivam srpski narod da se okupljamo oko crkava Srpske pravoslavne crkve i da njegujemo naše hrišćanske vrijednosti", poručio je Špirić.

On je izrazio uvjerenje u pobjedu SNSD-a na predstojećim izborima.

Predsjednik građevinskog odbora za izgradnju hrama Brane Janković rekao je Srni da je do sada, zahvaljujući donacijama dobrih ljudi, u izgradnju hrama do kupole uloženo oko 70.000 KM.

On je izrazio zahvalnost Špiriću, koji je najviše pomogao izgradnju hrama, kao i ostalim ljudima dobre volje koji su osjetili potrebu da pomognu izgradnju ove svetinje.

Ovom događaju prisustvovali su i zamjenik gradonačelnika Banjaluke Srđan Amidžić i odbornik SNSD-a u Skupštini grada Nenad Talić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije