BiH

Vukanović: Promijeniti cijeli sistem

Vukanović: Promijeniti cijeli sistem
Vukanović: Promijeniti cijeli sistem

VIŠEGRAD - Nosilac liste "Za pravdu i red" Nebojša Vukanović izjavio je večeras na tribini u Višegradu da ova politička organizacija ne želi samo da promijeni vlast, već i cijeli sistem, te da izvrši pozitivnu selekciju sa ljudima "koji će biti garant da neće biti krađe".

On je dodao da su na listi "Za pravdu i red" mladi, obrazovani, pametni ljudi, puni energije, koji će preuzeti uloge u državi i početi proces ozdravljenja.

Vukanović je rekao da žali one koji su primorani da prelaze iz jedne u drugu stranku da bi obezbjedili posao i egzistenciju. "Ako zaustavimo krađu i izaberemo najbolje, sigurno će vrlo brzo krenuti proces oporavka", poručio je Vukanović.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dražan Erić rekao je da su na listi "Za pravdu i red" najbolji i najpošteniji mladi ljudi koji žele da naprave promjene.

"Naš cilj je da napravimo kvalitetne zdravstvene ustanove, da građani ne moraju ići u susjedne gradove da se liječe", dodao je Erić.

Građanima su se na tribini u Višegradu predstavili i kandidati ove liste za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice devet Branko Aškraba, Irena Rudan, Snježana Domazet i Obrad Samardžić. /kraj/jb/mđ/foto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije