BiH

Zagrebački pravni fakultet demantuje da je Mektić kod njih stekao diplomu

Zagrebački pravni fakultet demantuje da je Mektić kod njih stekao diplomu
Zagrebački pravni fakultet demantuje da je Mektić kod njih stekao diplomu

ZAGREB - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić diplomirao je 19. decembra 1979. godine na Višoj upravnoj školi u Zagrebu i stekao zvanje upravni pravnik, a ne na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu - Studij za unutrašnje poslove, zvanje diplomirani kriminalista, kako je navedeno u njegovoj biografiji na sajtu Savjeta ministara BiH.

"Dragan Mektić, rođen 24. decembra 1956, diplomirao je 19. decembra 1979. na Višoj upravnoj školi u Zagrebu i stekao naziv upravni pravnik. Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu ne izvodi niti je izvodio studij za unutrašnje poslove, zvanje diplomirani kriminalist", rečeno je Srni u Sekretarijatu Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Na zvaničnom sajtu Savjeta ministara BiH objavljena je Mektićeva autorizovana biografija u kojoj se navodi da je on stekao obrazovanje na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu - Studij za unutrašnje poslove, zvanje diplomirani kriminalista, te Višoj upravnoj školi u Zagrebu i Srednjoj mašinskoj školi u Banjaluci.

 

Povezana vijest:

Mektić: Završio sam Pravni fakultet u Zagrebu

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije